Simpozionul „Românii din afara granițelor țării”, ediția a XII-a, Iași-Chișinău, 11-14 noiembrie 2010

 

*

Vă invităm la lucrările celei de-a XII-a ediții a Simpozionului Internațional „Românii din afara granițelor țării”, Iași-Chișinău, 11-14 noiembrie 2010.

Deschiderea lucrărilor va avea loc vineri, 12 noiembrie 2010, la Muzeul Unirii din Iași – Sala dublei alegeri, de la ora 09:00 c.t.

La Chișinău, lucrările se vor desfășura sâmbătă, 13 noiembrie 2010, la Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei – Masa rotundă „Drepturile omului, democrație și stat de drept” în Sala Albastră, între orele 11:30-13:30, iar lucrările pe secțiuni se vor desfășura la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, de la ora 17:00.

Duminică, 14 noiembrie 2010, de la ora 11:00, se va inaugura la Anenii Noi, Centrul Cultural „Mihai Eminescu” al Asociației de cultură „ASTRA – Anenii Noi”.

Pentru programul detaliat al evenimentului, vă rugăm, accesați aici.

*

Despre ASTRA IAŞI

Despărţământul „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi este unul dintre cele mai active şi mai importante despărţăminte astriste, fapt demonstrat nu doar de gama variată de manifestări şi activităţi, ci şi de aprecierile unanime pe care le-a primit din partea a numeroase personalităţi din ţară şi din afara României. Fondat în data de 18 noiembrie 1994, la Iaşi. Preşedinte fondator: prof. Areta MOŞU.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s