Adunarea Generală Anuală a Astrei ieșene, 24 martie 2013

Afis Adunare Generala

Duminică, 24 martie 2013, cu începere de la ora 11:00, în Sala de festivități a Fundației „Emil Alexandrescu” Iași (Parcul Copou), va avea loc cea de-a XVIII-a ADUNARE GENERALĂ ANUALĂ a Despărţământului ASTRA „Mihail Kogalniceanu” Iași. Participă invitați din țară și din afara granițelor țării.

Din program: lucrările celei de-a XVIII-a Adunări Generale Anuale a ASTREI ieșene; Conferințele ASTREI: „95 ani de la Unirea Basarabiei cu România” (Ion Agrigoroaiei); Lansări editoriale: „Revista română”, anul XIX, nr. 1(71), 2013; „Sud-Vest. Almanah istorico-cultural în limba română pentru cititorii din sudul Basarabiei”, anul II, nr. 7 și 8, 2013; Iulian Pruteanu-Isăcescu (coordonator), „Românii din afara granițelor țării. Iași-Cernăuți: legături istorice”, Iași, 2012; Mircea Daroși, „Gavril Istrate. Decanul filologilor români”, Bistrița, 2013; In honorem – GAVRIL ISTRATE la 99 de ani.

Despre ASTRA IAŞI

Despărţământul „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi este unul dintre cele mai active şi mai importante despărţăminte astriste, fapt demonstrat nu doar de gama variată de manifestări şi activităţi, ci şi de aprecierile unanime pe care le-a primit din partea a numeroase personalităţi din ţară şi din afara României. Fondat în data de 18 noiembrie 1994, la Iaşi. Preşedinte fondator: prof. Areta MOŞU.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Adunarea Generală Anuală a Astrei ieșene, 24 martie 2013

  1. Cand mai organizati un astfel de eveniment?

    • ASTRA IAŞI zice:

      Adunările Generale Anuale ale Despărțământului ASTRA Iași se organizează în fiecare martie. Următoarea Adunare va avea loc în noiembrie 2014, când se vor aniversa 20 de ani de la înființarea Despărțământului „Mihail Kogălniceanu” Iași.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s