Simpozionul internațional „Memorie istorică și spiritualitate românească”, ediţia a XX-a, Iași – Cahul – Ismail – Odesa, 25-30 octombrie 2017

În perioada 25-30 octombrie 2017 se va desfăşura la Iași, Cahul, Ismail și Odesa, Simpozionul internațional „Memorie istorică și spiritualitate românească”, ediția a XX-a.

Avem o deosebită plăcere de a vă invita să participaţi la lucrările Simpozionului, organizat de Despărţământul ASTRA „Mihail Kogălniceanu” Iași în parteneriat cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Centrul de Informare al României Ismail, Consulatul General al României la Odesa, Despărțământul ASTRA Covasna-Harghita, Cercul ASTRA „B.P. Hasdeu” Cahul, Asociația Cultural Creștină „Justinian Teculescu” Covasna.

Vă invităm să contribuiți la programul științific al simpozionului nostru prin transmiterea de lucrări însoțite de titlu, autorul/autorii și apartenența acestuia/acestora la adresa de e-mail: astraculturalaiasi@yahoo.com, până în data de 1 octombrie 2017.

Despre ASTRA IAŞI

Despărţământul „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi este unul dintre cele mai active şi mai importante despărţăminte astriste, fapt demonstrat nu doar de gama variată de manifestări şi activităţi, ci şi de aprecierile unanime pe care le-a primit din partea a numeroase personalităţi din ţară şi din afara României. Fondat în data de 18 noiembrie 1994, la Iaşi. Preşedinte fondator: prof. Areta MOŞU.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s